OVER ONS

EVEN VOORSTELLEN

Vincent en Kris; een power koppel met een enorme passie voor mode en ondernemen én de eigenaren van PiNNED by K, Shirt Wanted & Label for Brands. Kris droomde als klein meisje al van een eigen kledingmerk om al haar unieke ontwerpen te delen met de wereld. Ze is uiteindelijk afgestudeerd als Image & Fashion Stylist en kwam zo stap voor stap dichterbij het realiseren van haar droom. Vincent is bedrijfsmakelaar van beroep en weet als geen ander van ondernemen en aanpakken. Het stel bleek samen de perfecte match te zijn om vanuit hun gezamenlijke passies in mei 2015 een eigen label te starten: PiNNED by K.

ONS PRODUCTIEPROCES

Doordat Label for Brands beschikt over een eigen atelier blijft het bedrijf koploper in trends met daarbij volledige controle over het productieproces van de collecties. Op deze manier proberen zij de wereld zo min mogelijk te belasten. Reststoffen worden zo veel mogelijk hergebruikt, er vindt zo min mogelijk beweging plaats in het productieproces en er kan continu ingespeeld worden op klantbehoeften zonder overproductie. Je raadt het al; ook hier is Label for Brands ontzettend trots op!

WHOLESALE & BRANDING

Interesse in exclusieve, complete branding voor jouw bedrijf? Met Label for Brands ben je aan het juiste adres, en als groothandel voor private label en ondernemers. Van het ontwerp van een visitekaartje, tot werkkleding, tot een eigen kledingmerk met exclusieve items; Label for Brands has got you covered!